12 September 2012

EWW BACKSTABBER~

HAHA. ini lawak~
Assalamualaikum!

BACKSTABBER- are you one of them? i hope not because i certainly would not want to be part of them, so bad! golongan yang busuk hati ni lebih kurang macam "scalp and dandruff" lah, messy and annoying! eww, sesuai kan perumpamaan ni! golongan yang macam ni sememangnya talam-dua-muka. once you involve with them, abis lah! so dear,please get rid of this dandruff! they would say yang korang ada lah BFF- Best Friend Forever! kononyalah, but moments you turn around they started rumors about you. they would say anything which is not truth, and they lie about you! semua spesis dari golongan ni share common aims, which they want something from you that they dont have!

mereka cemburu dengan apa yang kita ada, contoh macam boyfriend, duit, kepandaian kita and even our parents! they are not thankful for what they have in life, astaghfirullahaladzim! the truth is, lidah mereka ni umpama lidah ular! bercabang dua gitu, and they are also a good gossiper! dear, they should not be trusted at all. mereka ni kejam kepada musuh and even meaner to their own friends, how could they? kepada mereka yang terasa, bertaubat lah ye. its not good to do so, belajar lah untuk terima apa yang kita ada dengan sebaiknya. we have to remember, what goes around comes back around. karma tu, karma! once orang di sekeliling tak percayakan kita, selamanya mereka tak akan percayakan kita lagi. bukan 'tak akan', tapi susah laa orang nak percayakan kita balik. anyway, it depends on your effort to change. it still not to late, lets change! but its true, not everyone can be trusted. i think we all have to be very selective about the people we trust, this is also for our own good.
sama-sama muhasabah diri, in sha Allah.