15 May 2012

KOLEJ UNIVERSITI ISLAM MELAKA



Assalamualaikum!

dear readers, you know what? saya dapat tawaran masuk Kolej Universiti Islam Melaka (KUIM), so? ok, itu tak penting. yang penting, saya dapat kos Undang-Undang dan Syariah! alhamdulillah, im so happy!! just imagine, sebelum dapat tawaran ni makan tak lalu dn tidur pn tk lena. huhu, tapi alhamdulillah. finally i get it, one-step forward! hmm, logo KUIM ni comel lah. warna pink pulak tu, at first saya ingat KUIM ni khas untuk student perempuan je. how sweet kn, but of cos im wrong lah kn!

saya tengok website KUIM, ada je gambar students lelaki. so warna pink tu takda kena mengena langsung dengan pengkhususan untuk perempuan saja. huhu, well. thanks KUIM sebab merancakkan kematangan pemikiran saya. so lepas ni takdalah saya cakap warna pink tu khas untuk perempuan je. haha, nonsense. yaa, anyway i cant wait untuk register sebagai official student KUIM. ehh, betul ke ni?? macam tak percaya je sebab...

# disapointments are just Allah's way of saying i've got something better, :)