28 September 2014

WESTLIFE


hello bros! hee
Bismillahirrahmanirrahim…

Minggu ini dh start kot minggu study week since silibuss subjek semua sudah berjaya dihabiskn oleh lecturer2 aku yang ohsem lagi amazing! N btw next two month aku akn start berpraktikal di salah sebuah Mahkamah Syariah di sekitar Masia, lulz. Of cos la Masia, tak kn sekitar Banghdad pulak kn. So actually i dont really have mood to study awal2 ni sebab 1st paper aku mula pn agak lewat, huh. Ok, nampak tak yang aku telah berjaya dikuasai oleh Shaitan nir Rojim menerusi kuasa TANGGUH. "How weak you are young lady„ such a dumb loser…". Amboiii, bole tahan deep suara hati aku ni. So bagi membuktikn yang aku tidak la se-'loser' seperti apa yang naluri aku perkatakn so aku cari altenatif untuk kembalikn melawan kuasa TANGGUH ni, adoii. Mnyesal jugak la bila dh niat awal2 tak nak study, huhu

Nk dijadikn cerita, aku mengadaptasi mood aku dari music ao aku pn on mp3. Niat utama nk dengar la zikr or selawat yang mampu mmbangkitkn jiwa aku yang sedang dikuasai Shaitan, tapi entab macam mana 1st song yang dimainkn oleh mp3 aku ni adalah lagu UptownGirl by Westlife. Serious no lie, lagu ni sangat lejen untuk budak 90an. Ke salah?? Watevah la, yang penting lagu ni secara tak sengaja menaikkn semangat aku semula untuk menghadap buku2 subjek bcs i love dis song very much! Aku niat, lepas lagu ni habis barulah aku tukar kepada pencarian lagu utama aku tadi. Tapi niat aku terbantut sebab lepas habis je lagu ni terus beralih pulak pada lagu I Wana Grow Old With You oso by Westlife, perghhh! Ni pn lagu lejen kot, aku pn dengar sampai habis la sambil pasang niat yang sama untuk beralih kepada lagu2 yang berunsur keagamaan lepas habis lagu ni. Study punya study, lagu ni pn habis dn aumatically beralih kepada lagu Unbreakable juga dari Westlife! Tak bole jadi so aku check list lagu untuk tanda awal2 zikr2 yang sepatutnya untuk dimainkn sebagai lagu seterusnya, but u knw wat! Semua list menunjukn kompilasi lagu Westlife SAHAJA, dn bagi elak rasa bersalah aku cepat2 ambik Yassin dn letak ia betul2 atas meja depan mata aku. In d same time, lagu2 Westlife masih berkumandang dn aku dapat study dengan baik. Kbai

Ya Allah! Im sorry…