17 July 2012

ORIENTASI PERSEPSI

kata En. Google.
Assalamualaikum!

pada 13-15 Julai yang lepas, saya telah terlibat dengan orientasi PERSEPSI. dengan berlangsungnya orientasi ni, maka tk bole laa saya balik rumah pada minggu tu. dh laa minggu sebelum tu pn saya tk balik sbb ade orientasi Kelab Mahasiswa Undang- Undang dan Syariah (KMU), huhu. tp nasib baik dalam minggu tu ada hari konvokesyen, so ramai lecturer yang terlibat dengan raptai untuk hr tersebut dan dengan besar hatinya saya nak bagitau yang kelas saya tkda dr hr Selasa- Jumaat! so apa lagi, saya balik KL lah time tu! berbalik pd orientasi PERSEPSI, one of the activities ialah setiap group kena perform on stage. huaaa, saya paling tak suka bila ada aktiviti macam ni!

luckily tkda tema untuk persembahan tu, so up to us lah nk buat ape pn kn. dn saya tnk bagitau apa yang group saya perform, adoyai. malunya bila ingat balik, entah macam mana saya bole lupa lirik! ya Allah, sabar je lah. but, unexpected thing happened when my group are considered as one of the best top 10 groups! alhmdulillah, saya bersyukur sangat! seriously, saya rasa bersalah dengan group saya after kami perform. ahh, banyak kesilapan teknikal berlaku! most importantly, saya yang memandai cetuskan idea persempahan tu! so kalau benda tak menjadi mesti rasa guilty tahap gaban kn, and that is what i feel on that day before i knw the result. anyway alhamdulillah, thnks alot kepada my group-members yang memang awesome dn sporting dalam menerima idea saya yang tk seberapa tu. i really appreciate it, ukhwah fillah! kbai.